Dátum: 2024 április 19. (péntek) | Emma

hírek

ÚJABB GÓLZÁPOROS HÉTVÉGE

Felnőtt 2020-10-28

Utánpótlás csapatainknál “kiszakadt a gólzsák” a hétvégén, hiszen öt mérkőzésen 65 gólt ütöttek, míg csak kilencet kaptak. A juniorok a múlt heti vereség után szép győzelmet arattak a Debreceni Hoki Klub ellen. Serdülőben az egyik csapatunk gyengébb egyéni teljesítmények miatt alulmaradt a MAC-cal szemben, míg a másik együttes magabiztos győzelmet aratott a Sportország ellen. U14-es csapataink nagyarányú győzelemmel zárták a hétvégi mérkőzéseiket, és várhatják a sok mindent eldöntő szombati küzdelmet.

U21

UTE – Debreceni Hoki Klub: 5:0

Kovács Viktor (UTE):  Egy gyenge első harmad és egy öltözői beszélgetés után a továbbiakban már azt játszottuk, amit szerettünk volna a kezdetektől, ezt az eredmény is mutatja. Nagyon örülünk a győzelemnek, hiszen ezzel bebiztosítottuk helyünket a felsőházban.

Jelenlegi állás a bajnokságban:  5. hely

A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT

U16 A

UTE – MAC Budapest: 3:5

Szongoth Kristóf (UTE): A mérkőzésen nagyon sok helyzetet előkészítettünk, de sajnos nem tudtuk  ezeket gólra váltani, míg az ellenfél igen. A MAC ellen jobb egyéni teljesítményekre, és jobb helyzetkihasználásra lesz szükség a jövőben.

Jelenlegi állás a bajnokságban:  3. hely

A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT

U16 B

UTE – Sportország SC: 10:1

Árkovics Bálint (UTE): A mérkőzésen végig domináltunk, de ami ennél is fontosabb volt, hogy nagyon jó döntéseket hoztunk és kreatívan játszottunk. Sokkal inkább örülünk a szép csapatjátékunknak, mint az eredménynek.

Jelenlegi állás a bajnokságban:  2. hely

A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT

U14 A

UTE – Kárpáti Farkasok: 29:2

Sommer Tamás (UTE): A mérkőzést végig a mi akaratunk határozta meg. Nagy sebességgel és pontosan hokiztunk egy-két technikai hibával, amik a jövőben javításra szorulnak.  

Jelenlegi állás a bajnokságban:  2. hely

A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT

U14 B

Zempléni Hiúzok – UTE: 1:18

Zalavári Bence (UTE):  Ismét egy könnyebb mérkőzést játszottunk, amelyet arra használtunk, hogy készüljünk az előttünk álló fontos összecsapásra. Ez hellyel-közzel sikerült, láttam biztató dolgokat! Sajnos voltak periódusok, amikor nem igazán működtünk csapatként, de a meccs után átbeszéltük ennek a fontosságát.

Jelenlegi állás a bajnokságban:  2. hely

A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT

U12 Sárga

Kárpáti Farkasok – UTE

Gáspár Soma (UTE): A fiúk megint nagyszerűen játszottak és sok szép gólt  szereztek. Csapatként sokat kell még fejlődnünk, de szerencsére jó úton járunk a céljaink elérése érdekében.

U10 

MINI torna - Győr

Keszthelyi Miklós (UTE): Székesfehérvárra adtuk le jelentkezésünket, de a háromszoros túljelentkezés miatt (mivel mi már sok tornán voltunk), nem fogadták nevezésünket. (Jelen járványügyi helyzetben egy tornára három csapat nevezhet, a rendező egyesületen kívül.) "Kapóra" jött, hogy a Győr is rendez ezen a napon kék tornát és nyilvánvalóan a távolság miatt nem volt népszerű az együttesek körében, így volt lehetőségünk két csapattal is indulni! Mérkőzés és "tornapárti" vagyok, sajnos járványhelyzet sok mással egyetemben, ennek sem kedve, például a nemzetközi versenysorozatokat sem tudják megtartani idén. A gyerekek egy részén pulzusmérő óra van és állítom , olyan "terhelést" , amit egy mérkőzésen kapnak, edzésen nem tudnak kapni. Többen túlzónak, esetleg korainak tarthatják ezt az edzésfilozófiát, de én úgy gondolom, hogy az életkornak megfelelő fejlesztés mellett ez is megfér. Ismét azzal tudok példálózni mint az előző héten, hogy az ellenfelek edzői szinte kivétel nélkül dicsérik a csapatainkat. Az eredményt nem számoljuk, de az leírható, hogy nálunk a szép játék eredményességgel is társul.

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2024.01.23. UTE - FEHA19 című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41