Dátum: 2024 március 29. (péntek) | Auguszta

hírek

ÚJABB KRAKKÓI HŐS A KERETBEN

Felnőtt 2020-12-20

Négy nappal az ünnepek előtt az újpesti szurkolók akár karácsonyi ajándékként is gondolhatnak új igazolásunkra, Rajna Miklósra. A válogatott kapus Miskolcról érkezik a Megyeri útra.

A 29 esztendős dunaújvárosi kapus szülővárosában kezdte a jégkorongot, később játszott a Vasas Budapest Stars, a Dunaújváros, a Fehérvár, és a MAC csapatában. A tavalyi évadot Miskolcon töltötte.  

„Ez a szezonom eddig elég felemásra sikerült. Szerettem volna jobban teljesíteni, többet segíteni a csapatnak, aztán beleszaladtunk egy csúnya vereség szériába, aminek sajnos az áldozata lettem. Ugyanakkor örülök, hogy Újpesten lehetőséget adnak nekem, minden erőmmel azon leszek hogy a klub sikeres legyen a szezon hátralevő részében." 

A kiváló kapus az elmúlt években nem védett magyar bajnokit, de nagyon várja, hogy milyen lesz újra itthoni bázisú ligában játszani.  

“Ancsin Jánossal már évek óta szinte minden nyáron szóba került, hogy Újpestre igazoljak, de eddig a külföldi ligában való részvétel nagyon motivált. Ugyanakkor az Erste Liga, és magyar bajnokság színvonala sokat emelkedett, így amikor kiderült, hogy Miskolcon nem folytathatom, és az UTE újra megkeresett, örömmel mondtam igent.  Tudom, hogy milyenek a Megyeri úti körülmények, kik az edzők, és azt is, hogy milyen egységes a csapat. A rutinosabb magyar játékosokkal volt alkalmam különböző csapatokban, válogatottakban együtt játszani, ismerem őket, és ők is ismernek engem. Néhány hét alatt a fiatalabb hokisokat, és a légiósokat is meg fogom ismerni.”

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2022.01.16. MAC - UTE című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41