Dátum: 2024 március 29. (péntek) | Auguszta

hírek

ÚJABB NEHÉZ MÉRKŐZÉS ELŐTT

Felnőtt 2021-11-21

Ellentétes előjelekkel vág neki a vasárnap esti mérkőzésnek az UTE és ellenfele, a Dunaújvárosi Acélbikák. A mieink fordulatos meccsen kikaptak pénteken 4:3-ra Miskolcon, a DAB viszont 9:1-el kiütötte egyik legnagyobb riválisát, a Titánok csapatát.

 

A Dunaújváros nem kezdte jól a szezont, viszont az elmúlt négy mérkőzéséből hármat megnyertek Leo Gudas tanítványai. Pénteken, a Fejér megyei rangadón, ahol a tabellán közvetlen rivális Titánokat fogadták, ráadásul kilenc gólt ütöttek a székesfehérvári csapatnak.

 

Az Újpest viszont kiválóan kezdte az idei kiírást, listavezetőként utazott Miskolcra, így némi meglepetés, hogy pénteken este kikapott a DVTK vendégeként. Ez a kisiklás egy hat meccses győzelmi szériának vetett véget az Erste Ligában, ráadásul a vereség miatt a vezetést a tabellán is át kellett adnunk a Csíkszeredának. 

 

Az elmúlt egy hétben Virág Csapa csapatából sajnos nem volt mindenki egészséges, ezen a meccsen viszont bemutatkozhat a lilák új szerzeménye, a 28 éves Erik Robichaud. A kanadai támadó szerdán érkezett Magyarországra, de már alig várja, hogy bemutatkozhasson tétmérkőzésen is a csapattársaknak és az újpesti közönségnek. 

 

“Izgatottan várom, hogy újra játszhassak - nyilatkozta Erik Robichaud. - Szeretnék a srácokkal meccsről-meccsre a győzelemért dolgozni, és minél előbb jégre lépni a csapattal.”

 

A mérkőzés vasárnap 18.30-kor kezdődik az Újpesti Jégcsarnokban, amelyre jegyeket váltani ezúttal is csak online lehetséges az eventim felületén. 

 

#HAJRÁLILÁK

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2023.12.03. UTE - DAB című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41