Dátum: 2024 március 29. (péntek) | Auguszta

hírek

ÚJPESTEN DEBÜTÁL AZ MJSZ CSALÁDI PROGRAMJA

Felnőtt 2021-10-07

Új programmal - az Erste Liga Matinéval - bővül a Magyar Jégkorong Szövetség rendezvénysorozata. A szervezők természetesen nem csak a családokat várják a helyszínre.

 

A 2021/2022-es szezonban Erste Liga Matiné-mérkőzéseket szerveznek országszerte. A kiemelt napokon a meccsek helyszínén kialakított játékzónában ismerkedhetnek meg a sportággal az érdeklődők, találkozhatnak Csúszkával, a honi jégkorongsport népszerű kabalafigurájával, a harmadszünetekben pedig különböző játékokban tehetik próbára tudásukat és rátermettségüket. Természetesen a jutalom sem marad el, a legjobbak értékes egyedi nyereményekkel térhetnek haza. Az MJSZ és a szervező klubok szeretettel várják a mérkőzésekre és a kapcsolódó programokra a helyszínekhez közeli utánpótláscsapatokat is.

 

Az Erste Liga Matiné október 10-én, vasárnap délután debütál Újpesten. Az ebéd utáni családi program a 14:15-kor kezdődő UTE–DEAC mérkőzés előtt másfél órával indul. A jégpálya bejáratához közel felállított MJSZ-sátorban a sort az aktivitások nyitják 12:45-kor, lesz kapura lövés, korongtorony-építés, kvízjáték nyereményekért – sorsolás negyedóránként –, emellett lehet a csapatok mezeivel is fotózkodni. Fél órával később, 13:15-től 13:30-ig a házigazdák két játékosa, Kyle Just és Pokornyi Dávid dedikál a sátorban, majd a buborékhokit is ki lehet próbálni. Az első harmadszünetben kapura lövő versenyt rendeznek UTE-s díjakért, fődíjként egy dedikált hazai mez talál gazdára. A második harmadszünetben a Kahoot! kvízjátékon a vendéglátók által felajánlott UTE-nyereményekért lehet harcba szállni, a főnyereményt pedig a Skoda Schiller ajánlotta fel. Az esemény hangulatfelelőse Hetthéssy Zoltán, a Spíler Tv főszerkesztője lesz. A szervezők mindenkit szeretettel várnak, aki eltöltene egy felhőtlen délutánt meccsnézéssel, szurkolással és a matiné programjaival.

 

Az Erste Liga Matiné teljes menetrendje:

 

2021. október 10., vasárnap, UTE–DEAC (Budapest, Újpesti Jégcsarnok)

2021. október 16., szombat, Titánok–UNI Győr ETO HC (Zalaegerszegi Jégcsarnok)

2021. október 30., szombat, DVTK Jegesmedvék–DEAC (Miskolci Jégcsarnok)

2021. november 7., vasárnap, FTC-Telekom–MAC HKB Újbuda (Budapest, Tüskecsarnok)

2021. november 21., vasárnap, DEAC–DVTK Jegesmedvék (Debreceni Jégcsarnok)

2021. december 4., szombat, Dunaújvárosi Acélbikák–MAC HKB Újbuda (Ajkai Jégcsarnok)

2021. december 5., vasárnap, UNI Győr ETO HC–Brasov Wolves (Győr, Nemak Jégcsarnok)

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2022.12.28. UTE - FTC című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41