Dátum: 2024 április 25. (csütörtök) | Márk

hírek

UTE–Schiller-Vasas HC 5-1

Felnőtt 2020-02-12

Az újpestiek a győzelmükkel bebiztosították helyüket a rájátszásban, így teljessé vált a bajnokság záró fázisának mezőnye.

A mérkőzés első harmada a kapusokról szólt: Duschek Dávid és Sági Máté is 12-12 védéssel zárta a nyitó húsz percet. A 23. percben az UTE megszerezte a vezetést: Erik Pance korongot szerzett a Schiller-Vasas HC kapuja mögött, Ladislav Sikorcinnak passzolt, aki betalált a vendégeknek. A mérkőzés felénél egy újpesti ellentámadás végén Rafaj Attila bombázott a kapuba. A középső felvonás vége előtt 40 másodperccel Szalma Zsolt kapu mögüli passzából Páterka Bence szépített. A harmadik játékrész elején betalált az UTE, de kisles miatt érvénytelenítették a gólt. A harmad közepén újra kétgólos volt a lila-fehérek előnye, Varga Arnold talált be, aztán két percre rá Hebar lőtt gólt. Az 5-1-es végeredményt Harrison Reed állította be 18 másodperccel a vége előtt.

Az UTE kvalifikálta magát a rájátszásra, amivel eldőlt, a Hokiklub Budapest és a Schiller-Vasas HC számára a középszakasz után véget ér a szezon.

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2024.01.03. UTE - DVTK című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41