Dátum: 2020 július 15. (szerda) | Henrik, Roland

hírek

Újra hetedik meccs?

Felnőtt 2020-02-21 Megtekintések száma: 681

Ki ne emlékezne Ropret hosszabbításban lőtt góljára..Akkor olyat robbant a Megyeri Úti Jégcsarnok, mint még soha.

Most máshogy kell neki szaladni az eseményeknek, hiszen nem úgy sikerült a szezon kétharmad része, ahogy szerettük volna. Számokban lefordítva, ez 159 szerzett, és 158 kapott gól 44 mérkőzésen, ami átlagban 3,6 lőtt, és 3,59 maga mögé nyúlást jelent. Győzelmekben, és zakókban mérve a statisztikát 16 győzelem, és 20 vereségre való volt idén. Elég sok viszontagságon esett át csapatunk, kezdve Szilassy Zoltán távozásától Cody Carlson elbocsájtásáig. A Virág-Baróti páros azonban stabilizálta a csapatot, úgy ahogy tudta. Volt itt minden, 6:2, 7:2 a Tüskében, ezt követően pedig elvertük másfél év után a zöldeket. Szereztünk 6 pontot Erdélyben, és érkezett pár gólgyáros a meglévők mellé Rafaj, és Reed személyében. Továbbá Sikorcin újra bomba formában van, mondatni ismét fénykorát éli. 

Kiderült, hogy nálunk vannak átlagosan legtöbben a lelátón, mondani sem kell, hogy a szurkolók emberfeletti hátszelet kapnak, adnak a csapatnak.

 

Az Újváros csapata mondhatni jobban managelte ezt a szezont.

Számok nyelvén, ők 20 diadalt ,és 16 szomorú lekorcsolyázták hoztak össze. Gólokban elmaradtak tőlünk egy kicsit, összesen 155-ször találtak be, és 135 esetben kellett bedobni középen a puckot kárukra. Náluk is rengeteg parádés formában játszó csatár szerepel, elég említeni Dansereau, vagy Turcotte nevét.

 

Zárásként jöjjön a két csapat párharca.

 

Az elmúlt tíz alkalomból hétszer lila-fehér győzelem született, továbbá legutóbb, mikor össze kerültünk az Acélbikákkal, a hetedik meccsen Ropret döntött hosszabbításban...

 

Most ki fog?

 

Hajrá Lilák!⚓️

Képek

UTE-Fradi Január 28 című gallériából ízelítő

Videók

hirdetés

TippmixPro - Tétel teljes az élmény

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41