Dátum: 2024 március 28. (csütörtök) | Gedeon, Johanna

hírek

VAN TÖRLESZTENIVALÓNK

Felnőtt 2021-10-09

Vasárnap folytathatja hibátlan hazai sorozatát az Újpest, ezúttal a DEAC lesz a lilák vendége. A Debrecen tavasszal a vártnál simábban búcsúztatta csapatunkat a rájátszásban, így van mit javítanunk ellenük. 

 

Az UTE-DEAC mérkőzés vasárnap 14.15-kor, de az eseményt felvezető Erste Liga Matiné már 12.45-kor elkezdődik a Megyeri úton. Az Újpesti Jégcsarnok mellett lesz kapura lövés, korongtorony-építés, kvízjáték, dedikálás, fotózkodás, nyeremények, a jégen azonban várhatóan közel sem lesz ennyire családias a hangulat….

 

Vendégünk, David Musial csapata a tavalyi kiírás rájátszásában, a legjobb nyolc között viszonylag könnyedén elintézte az Újpestet. A Debrecen akkor 4:1-el jutott tovább az alapszakasz második felében kifejezetten magabiztos lilák ellen.

 

Ezt az idényt a DEAC jóval gyengébben kezdte, ami egyrészt betudható - az elmúlt három szezonban a liga legjobb kapusának megválasztott - Hetényi Zoltán hiányának, másrészt pedig David Musial vezetőedző szerint annak, hogy a hajdúsági csapat kulcsjátékosai egyelőre viszonylag sok hibával játszanak. A Debrecen eddig hat mérkőzésen hét pontot szerzett, és jelenleg kilencedik a tabellán, míg az UTE a pénteki, DVTK Jegesmedvék elleni győzelmével a második helyre jött fel az Erste Ligában. 

 

Az Újpest ráadásul már három meccses győzelmi szériában van otthon, és idén eddig 100 százalékos a Megyeri úton. Vezetőedzőnk, Virág Csaba ugyanakkor hetek óta küzd azzal a problémával, hogy rendre nélkülöznie kell négy-öt kulcsjátékost, így nagy kérdés, hogy péntek estétől vasárnap kora délutánig mennyire tudnak regenerálódni a bevethető lábak a csapatnál.

 

A mérkőzést élőben közvetíti az M4 Sport csatorna, de a már említett körítés és a presztízscsata miatt érdemes személyesen kilátogatni vasárnap ebéd után a Megyeri útra, ahol komplett családi programmal várjuk a szurkolókat. 

 

A meccsre jegyek válthatók a szokásos felületen, az Erste Liga Matiné programjai ingyenesek.

 

#HAJRÁLILÁK 

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2022.01.02. FTC - UTE című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41