Dátum: 2024 április 25. (csütörtök) | Márk

hírek

VASÁRNAPI MECCSÜNK ELMARAD

Felnőtt 2021-10-26

Koronavírus-fertőzés miatt nem tudja lejátszani a Brassó a következő négy mérkőzését az Erste Ligában. A mieink vasárnap délután léptek volna jégre az erdélyi csapat ellen.

 

Alapvetően jó előjelekkel várta a Brassó elleni összecsapást az Újpest, miután az idei kiírásban eddig öt mérkőzésből ötöt nyert meg az Erste Ligában játszó erdélyi csapatokkal szemben. 

 

A mieink ezt a jó sorozatot éppen a Brassó ellen kezdték meg idegenben, méghozzá a szezon első meccsén még szeptember közepén, amelyen egy hosszabbításban szerzett Benk András góllal verték meg az Erste Liga tavalyi ezüstérmesét 2:1-re.

 

Az elmaradó találkozókat későbbi időpontban sem pótolják, az eredményt 5-0-s gólkülönbséggel a magyarországi csapatok javára írják jóvá. A mieinken kívül ezen a magyarországi túrán az FTC-Telekom, a MAC HKB Újbuda és az UNI Győr ETO HC fogadta volt a Brasov Wolves csapatát. 

 

Aki már megváltotta jegyét a vasárnapra tervezett mérkőzésre, azoknak pénzét az eventim.hu fogja visszautalni.

 

Az UTE programja a változás miatt úgy módosult, hogy a pénteki DAB elleni idegenbeli Erste Liga mérkőzés után legközelebb kedden, a Magyar Kupa első fordulójában léphet jégre a csapat a Megyeri úton.

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

DEAC - UTE | 2018.09.28. című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41