Dátum: 2024 március 28. (csütörtök) | Gedeon, Johanna

hírek

VÉGRE HAZAI PÁLYÁN

Felnőtt 2021-09-29

A Megyeri úton ebben az Erste Liga szezonban először játszhat az UTE. A mérkőzés megtekintése ingyenes, az ellenfél a jó nevekből álló Gyergyói Hoki Klub lesz, drukkereinktől pedig azt kérjük, hogy lehetőleg lilába öltözve érkezzenek csütörtökön este az Újpesti Jégcsarnokba.

 

A várakozásoknak megfelelően jól kezdte az idényt Szilassy Zoltán húzójátékosokkal teletűzdelt székelyföldi alakulata. A Gyergyói HK hazai pályán keményen megszórta a két sereghajtót, vagyis a Titánokat és a DAB-ot, hosszabbításban legyőzték az Erste Ligát tavaly megnyerő Csíkszeredát a székely derbin, és csak a mieinktől kaptak ki 3:0-ra hazai pályán. 

 

A GYHK három legeredményesebb játékosából kettő tavaly még az Újpestet erősítette, ez azt jelenti, hogy Chris Bodóra és Vincze Péterre kiemelten figyelnie kell majd a lila-fehéreknek a Megyeri úti mérkőzésen, ami csütörtökön 18.00 órakor kezdődik. 

 

A mieink szezonkezdése is jól sikerült, az első négy mérkőzésünkön összesen nyolc pontot szereztünk, az FTC elleni vasárnapi kisiklás legfőbb oka pedig talán az lehetett, hogy öten is hiányoztak a csapatból, így kulcskérdés lehet, hogy milyen hosszúságú és minőségű kispaddal fogadjuk idei első hazai meccsünkön a GYHK-t.

 

Ahogy arról már korábban is szó volt, a Gyergyói HK elleni meccsre ingyen látogathatnak ki a szurkolók! 

 

Arra kérjük a drukkereket, hogy lehetőleg mindenki lila felsőben (mezben, pulóverben, kabátban) érkezzen meg az Újpesti Jégcsarnokba. A cél, hogy az idény első hazai mérkőzésén borítsuk lilába a lelátót!

 

FIGYELEM! Az eseményen a vonatkozó szabályoknak megfelelően kizárólag koronavírus ellen védett személyek, illetve nagykorú felügyelet alatt levő, tizennyolcadik életévüket még be nem töltöttek vehetnek részt.

 

#HAJRÁLILÁK

fotó: Vörös Dávid

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2022.03.02. UTE - DEAC című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41