Dátum: 2023 december 8. (péntek) | Mária

hírek

VELÜNK LESZ JÖVŐRE IS KOVÁCS SEBESTYÉN

Felnőtt 2022-06-21

Felnőtt, és végleg bejátszotta magát a legjobbak közé az előző szezonban Kovács Sebestyén. A 22 éves saját nevelésű támadónk jövőre is az Újpestet erősíti majd.

 

A felnőttek között eddigi legjobb évét produkálta fiatal csatárunk, aki éppen június 22-én ünnepli 22. születésnapját, de szeptemberben már a hatodik szezonját kezdi az Erste Ligában.

 

"Régóta itt játszom, mondhatjuk, hogy itt nőttem fel, számomra nem is volt kérdés, hogy az Újpestben szeretném folytatni a pályafutásomat. - mondta Kovács Sebestyén az utehoki.hu-nak. - Örömmel tölt el, hogy a vezetőség is bizalmat szavazott nekem. Egy nagyon jó brigád gyűlt itt össze, és elindultunk egy olyan úton felfelé, amiből nagyon szép dolgok sülhetnek ki. Akkor tudunk sikeresek lenni, ha minden feladatot, amit a vezetőedző és a másodedző kiszab a játékosokra, mindenki a legjobb tudása szerint hajtja végre."

 

Az előző szezonban Sebestyén a harmadik vagy a negyedik sorban kapott helyet. Így is szerzett öt gólt, jegyzett asszisztot, és minden korábbinál több jégidőt kapott. 

 

"Egyéni célom, hogy még több jégidőt harcoljak ki, napról-napra fejlődjek, és hogy a pontjaim megközelítsék a blokkjaim számát. A szurkolóknak azt üzenem, hogy ugyanígy teljes mellszéleséggel álljanak mögöttünk, ahogy eddig is tették. Szeretnénk érezni a libabőrt, amikor kikorcsolyázunk a jégre, mi pedig azon leszünk, hogy a teljesítményünkkel megháláljuk nekik a buzdítást."

 

Sok sikert, Sebestyén!

 

#hajrálilák

 

fotó: Jani Martin / UTE

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2023.02.13. DAB - UTE című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41