Dátum: 2024 április 16. (kedd) | Csongor

hírek

VINCZE PÉTER TÁVOZIK ÚJPESTRŐL

Felnőtt 2021-06-21

Nem hosszabbította meg az előző Erste Liga szezon végén lejáró szerződését Vincze Péter az Újpesttel. A válogatott csatár két és fél év után távozik a Megyeri útról.

 

“Nehezen hagyom itt az Újpestet, ez a csapat mindig is meghatározó emlék marad a szívemben. - mondta a szurkolók körében nagyon népszerű játékos. - Itt töltöttem az eddigi karrierem legszebb két és fél évét, itt kezdtem el olyan jégidőket kapni, amilyenekre mindig is vágytam. Élveztem az edzők bizalmát, a szurkolók szeretetét, és nagyon családias volt a légkör az öltözőben is. Annak ellenére, hogy Budapest egy nagyváros, mégis összejártunk a csapattársakkal, többször együtt vacsoráztunk.”

 

Búcsúzó játékosunknak a legmarandóbb élményt az FTC elleni derbik okozták, főleg azok, amelyeken a lila-fehér csapat nyerte a a presztízscsatát.

 

“Ilyenkor különösen éreztük a szurkolók támogatását; üzeneteket írtak, csokit küldtek a karantén és a zártkapus meccsek idején is, ezek nagyon szép emlékek. Az üzenem az újpesti drukkereknek, hogy ugyanúgy tartsanak ki a csapat mellett jóban-rosszban, ahogy eddig, mert a buzdításuk nagyon sokat jelent minden UTE játékosnak.” - tette hozzá a távozó válogatott csatár. 

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2021.11.21. UTE - DAB című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41