Dátum: 2024 április 28. (vasárnap) | Valéria

hírek

VISSZA KELL VÁGNUNK!

Felnőtt 2023-12-20

A ligautolsó Dunaújváros fogadja szerdán este az UTE csapatát az Erste Ligában. A DAB-ot idén eddig egyszer simán vertük hazai jégen, viszont december elején meglepetésre 6:3-ra győzni tudtak az Acélbikák a Megyeri úton, ezért pedig jó lenne revansot vennie csapatunknak.

December 3-án, vasárnap kellemetlen meglepetést okozott Újpesten, hogy a sereghajtó, hatmeccses bajnoki vereségsorozatból megérkező DAB hat gólt szerzett a Megyeri úton, és így végeredményben viszonylag simán nyert 6:3-ra. 

A két csapat tehát bő két hete játszott utoljára egymással, azóta Markus Juurikkala együttese a válogatott szünet előtt hátrányból fordítva legyűrte a DEAC-ot, kedden pedig egy döntetlenközeli mecccsen kapott ki 5:4-re az FTC-től idegenben. A DAB közben erdélyi túrán járt, amelyen kikapott a Brassótól és a Csíkszeredától, viszont meglepetésre a mieinkhez hasonlóan 6:3-ra győzte le a Gyergyói HK-t is.

Az Acélbikák tehát ezúttal is csak papíron tűnnek simán verhetőnek, ráadásul a mieink a kimerítő magyar kupa meccs után nem érkeznek frissen, így izgalmas összecsapás lehet a szerdán 18.30-kor kezdődő dunaújvárosi meccs.

A mérkőzést az Erste Liga TV ezúttal is élőben közvetíti.

#hajrálilák

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2022.12.30. UTE - FEHA19 című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41