Dátum: 2024 április 28. (vasárnap) | Valéria

hírek

VISSZAKAPASZKODHATNÁNK A DOBOGÓRA

Felnőtt 2023-12-22

A szerda óta sereghajtó FEHA 19-et fogadjuk pénteken este az Erste Ligában. A mieinknek általában rosszul megy a gyengébb együttesek ellen, ráadásul a fehérvári farmcsapat egyszer már hosszabbítás után megverte a lilákat ebben a kiírásban, viszont ha ezúttal sikerül őket legyőzni, akkor az Újpest az ötödik helyről akár visszakerülhet a dobogóra is.

 

Október végén drámaian zárult a FEHA 19 elleni mérkőzésünk Székesfehérváron, a mieink több mint 35 percig vezettek 2:1-re, majd a 60. percben a kisvolán kiegyenlített, és a hosszabbítás első percében a győzelmet is megszerezte a hazai csapat. 

 

Az akkor listavezető Újpest veresége nagy meglepetés volt, viszont azóta csapatunk szereplése jóval rapszódikusabb, azóta négy győzelem mellett hétszer kaptunk ki az Erste Ligában, ami csak részben magyarázható azzal, hogy az elmúlt hetekben kulcsjátékosaink szenvedtek sérülést. 

 

Az utolsó egymás ellen lejátszott mérkőzés óta még a tabellán utolsó fehérvári akadémia is jobb mutatót produkált a mieinknél, Anatolij Bogdanov fiai azóta öt győzelmet gyűjtöttek és ötször kaptak ki. 

 

Ugyanakkor bíztató hír az Újpest szempontjából, hogy a sérültek és betegek nagy része újra bevethető már, kivéve a két válogatott szintű védőnket, Szabó Dánielt és Kiss Dánielt, valamint az egész szezonra kidőlő Sam Coattát. 

 

Ha sikerül három pontot szereznünk a pénteken 18.00-kor kezdődő összecsapáson, akkor a karácsonyt akár újra a dobogón tölthetnénk, és az Újpest hűséges szurkolótáborának is lenne mit betenni a fa alá...

 

A mérkőzésre jegyeket a helyszínen a pénztárban, vagy online az Eventim felületén lehet vásárolni. Az UTE-FEHA 19 meccset az Erste Liga TV közvetíti élőben. 

 

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2023.01.09. UTE - DEAC című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41