Dátum: 2024 május 2. (csütörtök) | Zsigmond

hírek

VISSZATALÁLNI A GYŐZTES ÚTRA

Felnőtt 2023-12-10

A Debrecen ellen játszik vasárnap délután csapatunk hazai jégen. A mieink az idei Erste Liga alapszakaszban már háromszor találkoztak a DEAC csapatával, eddig kétszer győztünk ellenük, viszont az egyik idegenbeli meccsen simán megvertek bennünket 5:2-re.

A sok sérülés illetve betegség, valamint a U20-as válogatott elfoglaltságok miatt továbbra is egy erősen tartalékos csapattal áll fel az Újpest a DEAC ellen a vasárnap 17 órakor kezdődő találkozón.

A mieink november 23. óta nem tudtak nyerni a bajnokságban, három mérkőzés alatt egyetlen pontot sem szereztünk. Utoljára egy hete léptünk a jégre, akkor a DAB csapatától kaptunk ki 6:3-ra a Megyeri úton. Ha a DEAC ellen sikerül visszatalálni a győztes útra, akkor a most negyedik együttesünk újra visszaléphet a dobogóra. 

A Debrecen döcögösen kezdte a szezont, de aztán Vaszjunyin Artyom együttese magára talált novemberre, és több nagy győzelmet is arattak, viszont december elején megverte őket hazai pályán a FEHA 19, majd az FTC is. Ugyanakkor pénteken egy nagyon jó meccsen idegenben verték meg a DVTK-t hosszabbítás utáni szétlövésben.

"Nagy nyomást kell helyeznünk a kapujukra, sok lövés kell, nem szabad nekik gyors ellentámadásokat engedni és nem lehet ellenük veszélyes helyeken korongot vesztenünk, mert tudjuk, hogy gyorsan le tudnak fordulni, és a kontrákat sokszor ki is használják." - mondta az utehoki.hu-nak Kiss Patrik, akinek egy hete emberhátrányban a DAB-nak lőtt gólja a hét legszebb találata lett az Erste Ligában.

Az UTE-DEAC találkozóra jegyeket venni a szokásos online felületen, valamint az első harmadszünetig a jégcsarnok jegypénztárában lehet. 

A mérkőzés az Erste Liga TV közvetíti élőben.

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

Titánok - UTE című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41