Dátum: 2024 április 28. (vasárnap) | Valéria

hírek

VISSZAVÁGHATUNK A DEAC-NAK

Felnőtt 2023-11-03

A keddi Magyar Kupa mérkőzés után ismét a Debrecen gárdája látogat a Megyeri útra. Egy hét alatt három vereséget szenvedett csapatunk, ezúttal visszatérne a győztes útra.

 

Parádésan kezdte az Újpest a bajnokságot, de a zsinórban nyolc megnyert mérkőzés alatt benne volt a levegőben, hogy a villámrajt után hullámvölgy is jöhet. Csapatunk egy hete vesztette el veretlenségét a BJAHC ellen, majd hosszabbításban kikapott a FEHA 19 ellen is az Erste Ligában, kedden pedig a DEAC-tól a Magyar Kupában.

 

A debreceniek nagyon rosszul kezdték a szezont, de mostanában egyre jobb formában játszanak. Hat vereségük mellett már szereztek öt győzelmet is. A légiósok termelik elsősorban a gólokat a DEAC-nál, Anton Vasziljev és Nyikita Usnyev 10-10 ponttal áll a kanadai táblázaton, míg Bucskinnak kilenc, Mingazovnak pedig hét egység áll a neve mellett.

A mérkőzés pénteken 18 órakor kezdődik a Megyeri úton. Aki a meccsre halloweeni jelmezben érkezik, az ingyen mehet be a csarnokba. Minden jelmzesről fotó készül, és a Facebookon lehet majd szavazni a legötletesebb maskarára. Aki a legtöbb szavazatot kapja, az két ingyenjegyet kap a november 14-i UTE-FTC derbire, valamint egy UTE-sálat, amelyet az egész csapat aláír.

#hajrálilák

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2022.01.27. Győr - UTE című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41