Dátum: 2024 április 19. (péntek) | Emma

hírek

VISSZAVÁGHATUNK A DVTK-NAK

Felnőtt 2021-10-08

A miskolci csapat vendégeként szenvedte el két hete első idei vereségét az UTE, a mieink akkor csak hosszabbításban kaptak ki Tokaji Viktor csapatától. A Diósgyőr a mai meccsre egy Brassó elleni kudarccal hangolt, a lilák pedig hétfőn másodszor is legyőzték az Erste Ligában tavaly aranyérmet szerző Csíkszeredát. 

 

A fiatal diósgyőri csapat hétfőn még vezetett is a liga első Brassó ellen az első harmadban, az utolsóban pedig majdnem kiegyenlítettek három gólos hátrányból, vagyis a 4:3-as vereség ellenére egyáltalán nem játszottak alárendelt szerepet a mérkőzésen. 

 

“Legutóbb, amikor idegenben játszottunk ellenünk, megtapasztalhattuk, hogy mennyire jó csapat a DVTK - mondta a mérkőzés előtti napon támadónk, Jack Suter. - Jól kell majd működnie a letámadásainknak ahhoz, hogy korongot tudjunk szerezni, és miután a miskolciak rengeteget lőnek rá rosszabb szögekből is, így a kipattanók miatt fontos lesz uralnunk a kapu előtti részt, segítenünk kell majd Rajna Mikinek.”

 

A mérkőzés pénteken este 18 órakor kezdődik a Megyeri úton, az Újpesti Jégcsarnokba belépőket továbbra is csak online lehet vásárolni a szokásos felületen, helyszíni jegyértékesítés a mérkőzés előtt a helyszínen NEM LESZ.

 

A jelenleg érvényes szabályok szerint a sportrendezvényeken nézőként CSAK koronavírus ellen védettek, valamint felügyelete alatt álló tizennyolcadik életévüket be nem töltött szurkolók vehetnek részt. 

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2021.09.26. FTC - UTE című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41