Dátum: 2024 április 24. (szerda) | György

hírek

Visszavágnánk a 11-ért!

Felnőtt 2019-12-01

Legutóbb idegenben 11-et kaptak a lila-fehérek a Brassótól, itt az alkalom, hogy hazai pályán kiköszörüljék a csorbát.

Továbbra is bukdácsol az Újpest. A pocsék szezonkezdetet hektikus folytatás követte, rendre képesek szoros meccseket játszani felsőházi csapatokkal, ám az alsóházi ellenfelekkel szemben ugyanilyen gyakorisággal tanácstalanok. Győztek Debrecenben és Dunaújvárosban, pontot raboltak az FTC-től és a Csíkszeredától, kétszer kaptak ki a Hokiklub Budapesttől és a Fehérvári Titánoktól, vesztettek pontot a Vasassal szemben.

Ám amit múlt szombaton hoztak össze Brassóban, az egyedi volt: fegyelmezetlen védekezéssel is meccsben tudtak maradni a feléig, ám utána 6-11-es vereségbe szaladtak bele. Vasárnap a visszavágás reményében lépnek pályára, de nem lesz könnyű dolguk. A csapatot a példátlan sérüléshullám mellett eltiltások is sújtották. Egyelőre nem tudni, hogy a Benk András, Odnoga Mátyás, Stepan Csamangó trióból bárki is visszatérhet-e, az eltiltottak közül viszont Devin DiDiomete öltözhet.

A Corona Debrecenből érkezik a fővárosba, ahol 6-3-ra kapott ki egy szintén megtizedelt csapattól. Ennek következtében a DEAC meg is előzte a második helyen. De ha Újpesten sikerülne nyerniük a kék-sárgáknak, máris visszaelőznék a debrecenieket. A helyzet az UTE számára is kényes. Sokáig versenyben voltak a Gyergyóval a hatodik helyért, ám az utóbbi fordulók botlásai következtében a hátrányuk öt pontra nőtt, miközben a Fehérvári Titánok pontszámban be is érték őket.

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

UTE-Csíkszereda Február 1 című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41