Dátum: 2024 április 20. (szombat) | Konrád

hírek

Zárul a Brassó elleni párharc, vasárnap a Tüskecsarnokban lépünk pályára!

Felnőtt 2018-11-20

Jól kezdődött a második erdélyi túránk, hiszen 3:0-ra legyőztük a tabellán előttünk levő Brassót, de a második találkozón, a Gyergyói HK ellen sajnos már nem sikerült a pontszerzés, így három ponttal indult haza jégkorong csapatunk vasárnap este.

Az előttünk levő héten ismét csak két mérkőzés vár együttesünkre. Kezdésként pénteken, 18 órai kezdettel a „Corona Brasov” látogat a Megyeri Úti Jégcsarnokba. A mostani győzelmünkkel sikerült kicsit kozmetikázni az eddigi eredményeken, hiszen október közepén büntetők után szenvedtünk vereséget Brassóban, majd hazai környezetben három góllal bizonyult jobbnak ellenfelünk (2:5). Az alapszakaszban ez lesz az utolsó összecsapás a sárga-kékek ellen, egy győzelem esetén három pontra tudunk zárkózni mögéjük.

Vasárnap, 18:40 órakor a tabellán utolsó előtti helyen álló Hokiklub Budapest vendégei leszünk a Tüskecsarnokban. A ligaújonc ellen jól kezdtünk, szeptemberben egy 8:0-s győzelemmel rajtoltunk, majd október közepén – kisebb meglepetésre – „csak” 5:4-re tudtunk diadalmaskodni fölöttük a Megyeri úton.

Mivel az előttünk levők egy, illetve két mérkőzéssel többet játszottak, ezért egy kettős győzelemmel fel tudunk kapaszkodni a dobogó legalsóbb fokára.

HAJRÁ UTE!

Az UTE jégkorongcsapatát a Szerencsjáték Zrt. támogatja!

Erste Liga tabella

Teljes tabella

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41