Dátum: 2024 április 26. (péntek) | Ervin

hírek

A MECCS, AMIT "EL KELL FELEJTENI"

Felnőtt 2021-01-22

A kétgólos hátrányból még felálltunk, a Sportklub mégis nagy arányú sikert aratott.

Az UTE-nál bemutatkozott Sotlar és Bodo sortársaként Perkovich, miközben Banga nem kapott szerelést. A Sportklubnál Szamankov kapus pihent – a padra Demeter ült –, helyette Maylan kapott szerepet a légiósok közül, míg a székelyeket érintően Rokaly maradt ki.

Az első harmad közepén a vendégek megszerezték a vezetést, amikor az UTE nem tudott felszabadítani, Fodor szép cselek után betalált Rajnának. A meccs első emberelőnyét gólra váltották a csíkiak, Wishart volt eredményes a korongjáratás végén. A lila-fehérek is kihasználták az első fórjukat, Bodó szerezte a szépítő gólt.

A 23. percben egyenlített az UTE, Kiss zárt sikerrel egy szép kontratámadást. Nem sokkal később Vorobjov lőtt kapuvasat. A Sportklub a második 5 a 4 elleni akcióját is kihasználta, Becze juttatta újra vezetéshez csapatát. A meccs felénél Salló lőtt be közelről egy Rajna-védés utáni kipattanót. A harmadik játékrész 10. másodpercében Wishart megszerezte az 5. Sportklub-gólt. A hatodikat Maylan lőtte kaput megkerülve, a hetediket Combs emberelőnyben. A meccs egy kimaradt UTE-fórral zárult.

fotó: Jani Martin/UTE

forrás: jkb.hu

Virág Csaba, UTE: “Amiről a mérkőzés előtt beszéltünk, abból semmit sem tartottunk be. Ezt a mérkőzést úgy kell elfelejtenünk, ahogy van, semmit sem tudunk tovább vinni ebből a hatvan percből. Szombaton be szeretnénk bizonyítani, hogy ez a csapat ennél sokkal többre képes.”

Jason Morgan, SC Csíkszereda: “Tudtuk, hogy az Újpest ellen a legjobb formánkat kell hoznunk, és örülök hogy ezt a jégen is meg tudtuk mutatni. A Ferencváros elleni vereséget követően karaktert mutatott a csapat. Az első perctől az utolsóig jobbnak éreztem a csapatomat, az előnyös és a hátrányos játékunk is remek volt. Ritkán mond ilyet vezetőedző, de mindennel elégedett voltam.”

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2022.03.02. UTE - DEAC című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41