Dátum: 2024 április 26. (péntek) | Ervin

hírek

“ELŐSZÖR A KAPUSUKAT KELL MEGTÖRNÜNK"

Felnőtt 2022-02-04

Kovács Alex szerint kulcskérdés lesz a pénteki, DEAC elleni meccsen, hogy sikerül-e megtörnie az Újpestnek a vendégek kapusát. Csapatunknak az Erste Liga alapszakaszból hátralevő összes mérkőzésén győznie kell ahhoz, hogy versenyben maradhasson a második helyért.

 

Egy sima hazai sikerrel indult a Megyeri úton a két csapat párharcba a jelenlegi kiírásban, október 10-én az UTE 4:0-ra nyert a Debrecen ellen.

 

Aztán novemberben és decemberben két szoros meccset játszottak a csapatok Debrecenben, az egyiket büntetőkkel, a másikat a hirtelenhalálban húzta be az Újpest. 

 

Az elmúlt három meccséből a DEAC négy, az UTE három pontot szerzett. A hajdúságiak hazai pályán hosszabbításban verték meg a Brassót, és büntetőkkel a Csíkszeredát, viszont a MAC vendégeként kikaptak kedden. A mieink pedig büntetőkkel kaptak ki Győrben, hazai pályán hosszabbításban nyertek derbit az FTC ellen, hétfőn pedig szintén hirtelenhalált játszottak a Gyergyóval, és végül kikaptak 4:3-ra. 

 

Ilyen előzmények után csapatunk támadója, Kovács Alex szerint pörgős meccset játszhat a két csapat pénteken 18 órától.

 

“Először szerintem a kapusukat kell megtörtünk, figyelnünk kell a védekezésünkre, valamint egy kicsit több helyzetünket kell góllal befejeznünk, mint az elmúlt hetekben. Ezek az a három dolog, amin változtatnunk kell a playoff előtt változtatni, és ha sikerül, annak meglesz az eredménye. Szeretnék az utolsó három meccsünket sok néző előtt lejátszani, nagyon jól esne a biztatás. Ha megkapjuk, akkor nem lehet probléma ezzel a három hazai mérkőzéssel.” - mondta az UTE nyolcasa. 

 

A meccsre jegyeket vásárolni a szokásos felületen, az Eventim oldalán lehet. Várjuk minden szurkolónkat a Megyeri úti Jégcsarnokba!

 

#HAJRÁLILÁK

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2023.02.13. DAB - UTE című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41