Dátum: 2024 június 20. (csütörtök) | Rafael

hírek

Pénteken jön a negyedik felkészülési mérkőzésünk!

Felnőtt 2018-08-30

Már csak kevesebb, mint két hét van az Erste Liga 2018/2019-es szezonjának kezdetéig, így lassan befejeződik a felkészülési időszak jégkorong csapatunk számára, ám addig még hátra van két találkozónk.

Az első most pénteken, augusztus 31-én, 17:00 órától a szlovák MsHK Žilina (Zsolna) csapata ellen lesz Zsolnán. Ellenfelünknek ez lesz a nyolcadik, egyben utolsó felkészülési mérkőzése a bajnoki rajtig. Eddig egyszer játszottak magyar csapat ellen, a Fehérvár AV19 5:3-ra győzte le őket idegenben. A másik hat találkozóból 3 győzelmet 3 vereséget értek el.

Csapatunk negyedik alkalommal lép jégre a felkészülés alatt. Eddig egy győzelem mellett két vereség a mutatónk, bár éppen az utolsó, Trencsény ellen találkozónkat sikerült 4:1-re megnyernünk.

Továbbra is napi egy kondis és egy jeges edzéssel készülnek Benk Andrásék szeptember 10-ei, Ferencváros elleni hazai szezonkezdésre. 

Ahogy azt már jeleztük olvasóinknak, már megvásárolhatóak a bérletek csapatunk Megyeri úti mérkőzéseire. A részletekért kattintsanak IDE.

HAJRÁ UTE!

Az UTE jégkorongcsapatát a Szerencsjáték Zrt. támogatja!

Erste Liga tabella

Teljes tabella

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41