Dátum: 2024 április 27. (szombat) | Zita

hírek

REMÉLEM, HOGY A SZURKOLÓK ÉLVEZNI FOGJÁK A SZEZONT!

Felnőtt 2021-06-29

Visszatér a csapathoz Kiss Dániel, így egy felnőtt válogatott játékossal erősödött az UTE kerete. A védő korábban négy évet szolgált a Megyeri úton, egykori csapatkapitányunk most egy három éves miskolci kitérő után veszi magára újra a lila-fehér mezt.

 

“Az első négy itt töltött évem remek volt, ha tudom hozni azt a teljesítményt, amit akkor, és a szurkolók is úgy fognak hozzámállni, akkor otthon fogom érezni magam.” - mondta Kiss Dániel, aki a három éves kitérő alatt is játszott öt mérkőzést a csapatban.

 

“Pályafutásom során ez az első olyan csapat, amelyikbe visszatérek, nagyon várom, nagyon izgatott vagyok. Úgy gondolom, hogy remek évnek nézünk elébe, mindent meg fogok tenni azért, hogy esetleg újra kapitányi szerepet tudjak vállalni a csapatnál.”

 

A 30 éves jobbkezes játékos arról is beszélt, hogy nagyon keményen fel fognak készülni a szezonra, mert a csapat a lehető legjobb formáját akarja nyújtani az őszi nyitányon. 

 

“Latolgatni nem szeretnék, mert az tényleg nehéz, főleg úgy, hogy az utóbbi három évet egy másik ligában töltöttem. Biztos vagyok benne, hogy a szurkolók már ki vannak éhezve egy jó hoki meccsre, és ők is olyan izgatottan várják a szezont, mint a játékosok. Nagyon várom őket, sokukkal személyesen is jóban vagyok. Az idény elején találkozunk, jó mérkőzéseket fogunk játszani, és remélem, hogy élvezni fogják a szezont!”

 

A játékosunkkal készült interjú megtekinthető itt. 

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2022.01.02. FTC - UTE című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41